Ontbijt ijs

De heerlijke start van jouw top dag!

Ontbijt ijs

Elke ochtend yoghurt met muesli wordt soms een beetje saai. Afwisseling in eten vind ik belangrijk en niet alleen voor het avondeten. En eerlijk gezegd ben ik ook een beetje beïnvloed door de smoothiebowl hype. Ik snap alleen niet waarom er chemische poedertjes gebruikt moeten worden. Ik maak het heel simpel en het is heerlijk. En zeg nu eerlijk, wie wil er nou geen ijs als ontbijt?

Voorbereidingstijd 5 minuten Kooktijd 15 minuten Totaal Tijd 20 minuten Moeilijkheid: Beginner Porties: 1 Calorieën: 101 kcal Beste Seizoen: Geschikt voor het hele jaar

Ingrediënten

Instructions

  1. Zo weinig ingrediënten, ja zeker. Dat maakt het ook nog eens budgetvriendelijk. Daarnaast customise je natuurlijk naar wens met bijvoorbeeld muesli en het vers fruit.

  2. Doe het diepvriesfruit met de melk in een blender. Het maakt niet uit welke melk, kokosmelk is natuurlijk erg lekker maar gewone melk is ook prima.

  3. Blend het tot een egale massa. Roer tussendoor even door, zodat al het fruit geblend wordt. Indien het nog geen mooie egale massa wordt, kun je nog een beetje extra melk toevoegen. Doe er niet te veel melk bij, want anders wordt het te vloeibaar.

  4. Als het klaar is, eet het dan gelijk op. Doe het in een schaaltje en voeg toppings naar wens toe. Ik gebruikte verse blauwe bessen en muesli.

    I scream for icecream

Trefwoorden: ontbijt,ijs,muesli,fruit,gezond,caloriearm

Heb je dit recept gemaakt?

Tag #mijnhobbykeuken wanneer je dit recept gemaakt hebt. Volg @mijnhobbykeuken op Instagram voor meer recepten.

Pin dit recept om het te delen met je vrienden en volgers.

pinit
[instagram-feed]