Heksenkaas

Betoverend lekker en makkelijk

Heksenkaas

Heksenkaas, tegenwoordig een erg bekend en geliefd smeersel voor op stokbrood of om je groenten lekker in te dippen. Maar waar je soms niet bij stil staat is dat het eigenlijk heel makkelijk te maken is. Er zijn meerdere variaties in die recepten, maar dit recept vinden wij (en iedereen die het geproefd heeft) het lekkerst. Veel plezier met het maken van dit heerlijke Heksenkaas recept! Laat je me weten wat je ervan vond?

Voorbereidingstijd 10 minuten Kooktijd 10 minuten Totaal Tijd 20 minuten Moeilijkheid: Beginner Porties: 1 Beste Seizoen: Geschikt voor het hele jaar

Ingrediënten voor een bak vol. Gemiddeld genoeg om 2 dipbakjes mee te vullen.

Bereiden

  1. Snij de prei doormidden en snij er erg dunne halve ringen van. Pers de knoflook en hak de peterselie fijn. Doe de prei, knoflook en peterselie samen met de overige ingrediënten in de keukenmachine. Mix even kort zodat alles goed gemixt is, maar het nog wel een grove dip blijft. Roer er eventueel nog wat peper en zout naar smaak door.

    Dippen maar!

Trefwoorden: heksenkaas,kaas,smeersel,dip,dipje,dippen,beleg

Heb je dit recept gemaakt?

Tag #mijnhobbykeuken wanneer je dit recept gemaakt hebt. Volg @mijnhobbykeuken op Instagram voor meer recepten.

Pin dit recept om het te delen met je vrienden en volgers.

pinit
[instagram-feed]