Appel Chocola Lolly’s
Ken je dat? Veel appels besteld, en ineens worden ze genegeerd want ander fruit krijgt de voorkeur. Het is natuurlijk zonde om ze bruin te laten worden. En geloof mij, iedereen waardeert de appel weer volop dankzij dit recept. Want hoezo saai fruit? Heerlijk veelzijdig is het.
En wil je het leukste weten: deze lekkere snack kost jou heel weinig tijd om te maken. Scrol dus snel naar het recept.
6
Bereiden
-
Verwijder het klokhuis uit de appels met een appelboor.
Snij de top en kont van de appels af en snij de rest in 3 dikke schijven per appel.
Smelt de chocola au bain marie. Terwijl het staat te smelten kun jij de lollystokjes in de appels steken.
Maak eerst een klein sneetje, om te voorkomen dat de appelschijf breekt. Steek het stokje er daarna voorzichtig in.
Als de chocola is gesmolten, leg je een bakpapiertje klaar op het aanrecht. Daar kun je zo de lolly's op leggen.
Doop de appelschijven in de chocola en zorg dat alles bedekt is. Je kunt ook een lepel gebruiken om het over de schijf te verdelen.
Leg de appellolly dan op het bakpapier.Als alle schijven klaar zijn, kun je ze naar wens versieren.
Voor het hard worden van de chocola, raad ik aan om de lolly's daarna even in de koelkast te leggen. Met deze zomerse temperaturen blijft de chocola anders namelijk te warm. Goed hard geworden?Genieten maar!