Over ons

Hoi! Ik ben Janique

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Mijn Hobby Keuken.

Ik ben Mijn Hobby Keuken in oktober 2021 gestart op Instagram. Tijdens het maken van een heerlijke pompoensoep, groeide bij mij het verlangen om mijn recepten te delen met iedereen die graag geïnspireerd wil worden. In de loop van de tijd ben ik steeds meer gaan experimenteren in de keuken, om zo tot de lekkerste gerechten te komen. Ook ben ik mijn liefde voor het bakken gaan delen. Dat laatste heeft geleid tot de meest recente toevoeging bij Mijn Hobby Keuken, namelijk het maken van lekkers op bestelling. Dat doe ik al voor bijvoorbeeld verjaardagstaarten en klein zoet (bijvoorbeeld fudge en brownies), maar alles is mogelijk. Ik vind het belangrijk dat iedereen geniet van heerlijk en voornamelijk gezond eten, met hier en daar een ‘sinner’ momentje.

Wil jij meer weten over Mijn Hobby Keuken? Neem vooral contact met mij op en volg mij op Instagram en Facebook. Hopelijk tot snel!

Mijn Hobby Keuken

Tijdens het maken van een heerlijke pompoensoep, groeide bij mij het verlangen om mijn recepten te delen met iedereen die graag geïnspireerd wil worden.

[instagram-feed]